Hoe stel je de toegevoegde waarde vast en hoe stuur je hierop? Online lezen  |  Afmelden
Intermedius nieuwsbrief
juni 2018
In de praktijk: Effectieve besluitvorming door een gezamenlijke waarheid
Besluiten nemen blijkt in de praktijk toch vaak lastiger dan gedacht. Effectiever samenwerken zodat er snel besluiten genomen is essentieel. Hoe je dit met concrete stappen aan pakt lees je in dit praktische artikel.
Lees meer
Samenwerken, zingeving en toegevoegde waarde in de kern hetzelfde?
Toegevoegde waarde leveren, zingeving en samenwerken zijn thema’s die ons blijven bezighouden. Waarde kunnen leveren als organisatie en team, maar ook als mens. Hier willen we op meten, een gevoel bij krijgen. Maar hoe stellen we vast wat de toegevoegde waarde is en hoe kunnen we hier op gaan sturen?
Lees meer
Drie universele assen van een wendbare organisatie
Martijn Dijkema is ervan overtuigd dat er enorm veel potentieel zit in het organiseren van betere besluitvorming. In dit artikel presenteert hij, op basis van verschillende wetenschappelijke principes, een model met drie universele assen waarmee een wendbare organisatie gecreëerd kan worden.
Lees meer
Maak kennis met Menko
Per 1 juni jl. heeft Intermedius zijn team uitgebreid met een nieuwe professional: Menko Busch is gestart als consultant portfoliomanagement. Menko is een gedreven, nieuwsgierige consultant met meer dan 7 jaar praktische ervaring in diverse sectoren. Wil je graag meer weten over Menko?
Lees meer
Vacatures
Wij zijn op zoek naar consultants portfoliomanagement. Ken je of ben je een geschikte kandidaat? Bekijk het profiel op onze website en stuur je CV en motivatie naar hr@intermedius.nl.
Bekijk profiel
Agenda
22
jun 
Smart Cities 2.0 - van data naar beleid »


18
sept
Agile werken voor HR »


27
sept
Innovatie & transformatie »
Privacyverklaring
Ook vanuit Intermedius een bericht over de nieuwe privacy wetgeving. In onze Privacyverklaring wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij controle hebt over de informatie die je met ons deelt.
Lees meer
Contact
E-mail opties