Continue verbeteren door samen te werken binnen een alliantie.... Online lezen  |  Afmelden
Allianties en Innovatie
juni 2019
Alliantie portfolio bij Philips HealthWorks
De geweldige energie van innovatie, toekomst en experimenteren om het verschil te kunnen maken, is zeer inspirerend op de High Tech Campus in Eindhoven. Benno Tieke is Strategic Portfoliomanager bij Philips HealthWorks; een onderdeel binnen Philips dat zich focust op startups en interne ventures. Diane Dros en Romy van de Heuvel interviewen Benno, winnaar van de award ‘Portfoliomanagement of the year 2019’!
Lees meer
Waarom we elkaar niet begrijpen?!
‘In je kracht staan’, ‘iets tegen iemand aanhouden’: zitten we wel op één lijn. Wendbaarheid is hét ingrediënt voor toekomstbestendigheid, maar hoe ga je dit als bedrijf realiseren wanneer je elkaar intern maar amper begrijpt?
Lees meer
Strategisch portfoliomanagement bij Schiphol verbindt strategie met operatie
Dat Schiphol zijn portfoliomanagement goed heeft ingericht bleek onlangs, toen het de prijs voor "Portfolioteam of the Year" in de wacht sleepte. In dit interview vertellen ze hoe ze dit in de praktijk aanpakken.
Lees meer
The first 90 days
4 Maart is Emma Ligtenbelt begonnen als consultant portfoliomanagement bij Intermedius. Ze neemt je mee in haar ontdekkingstocht.
Lees meer
Hoe beïnvloeden allianties innovatie?
Steeds meer bedrijven hechten waarde aan allianties doordat allianties innovatie positief kunnen beïnvloeden. In dit artikel wordt aan de hand van innovatieliteratuur enkele toonaangevende voorbeelden omtrent alliantievorming besproken.
Lees meer
Even voorstellen....
De afgelopen maanden zijn er 3 nieuwe collega's gestart bij Intermedius. Linda Prijs is in april gestart  als consultant strategisch portfoliomanagement op een opdracht bij Schiphol Group. Ze stelt zich graag voor.
In maart en begin april zijn Emma Ligtenbelt en Kjeld Jansen gestart, beide als consultant strategisch portfoliomanagement.
Lees meer
Boeken
  • Strategic Alliance Management ~
    Brian Tjemkes, Pepijn Vos, Koen Burgers
  • Samen werken, samen winnen, aanpak voor het organiseren van publiek-private samenwerking ~ Brain Tjemkes
Events
  Geen aankondigingen
     
Contact
E-mail opties