Wat hebben leiders anno nu nodig om organisatie doelen te behalen.
Online lezen  |  Afmelden
Leiderschap bij strategisch portfoliomanagement
oktober 2018
Marja van Strien over Leiderschap
Marja heeft een indrukwekkend CV. Ze heeft veel ervaring met veranderprocessen op het snijvlak van mens en techniek. Hoe heeft zij haar teams geleid? Waar haalt ze haar inspiratie vandaan? En waarom vind ze het zo belangrijk om dezelfde taal te spreken?
Lees meer

Leiderschap anno nu: dynamisch of koersvast?
Verantwoordelijkheid wordt tegenwoordig vaak zo laag mogelijk in de organisatie neergelegd. Tegelijkertijd wil het topmanagement toch nog graag hiërarchisch invloed uitoefenen. Welk type leiderschapsstijl past hier bij?
Lees meer
Samenwerking eist leiderschap op alle niveaus
Maatschappelijke organisaties werken in toenemende mate in allianties samen. Ondanks een helder gemeenschappelijk doel, mislukt 70% van de samenwerkingen. Dit komt o.a. door het ontbreken van verbindend leiderschap op alle niveaus.
Lees meer
Het dilemma van leiderschap in de 21e eeuw
In dit artikel onderstreept auteur Martijn Dijkema het belang van leiderschap én besluitvorming in het organiseren van de wendbare organisatie.
Lees meer
Maak kennis met Robin
Per 1 aug. is Robin Dorsman gestart bij Intermedius. Zijn expertise ligt op het vlak van business information planning, privacy- en informatiebeveiligingsbeleid voor de Bestuurs- en Concernstaf en Raadsorganen. Wil je graag meer weten over Robin?
Lees meer
Vacatures
Wij zijn op zoek naar consultants portfoliomanagement. Ken je of ben je een geschikte kandidaat? Bekijk het profiel op onze website en stuur je CV en motivatie naar hr@intermedius.nl.
Bekijk profiel
Agenda
1
nov 
IPMA jaarcongres -
Intermedius Escape Room 
>>
12
dec
Avondseminar BPUG >>
7
feb
PGM Open >>
14
mrt
Portfoliomanagement Awards >>
Drie inzichten in portfoliomanagement
Op 4 oktober was de kennissessie portfoliomanagement bij de Olifant in Breukelen. Zeven finalisten van de Portfoliomanagement Awards 2018 deelden op deze middag hun ervaringen en succesverhalen. Dagvoorzitter Maurice van Buren heeft de belangrijkste inzichten van deze middag samengevat in een blog. Benieuwd naar zijn verhaal?
Lees meer
Boekentips
  • Begeleiden van groepen – Jan Remmerswaal
  • Perspectieven op leiderschap – Jaap Boonstra
  • Leiderschap onder vuur - Marco Kroon
 
Contact
E-mail opties