Diane, leiderschap brengt je verder in 2019! Online lezen  |  Afmelden
Leiderschap en waarden
december 2018
Waarden en leiderschap in een veranderende omgeving
In organisaties moet een proces aanwezig zijn waarin gezamenlijk een waarheid wordt gecreëerd. Dit vraagt om een type leider die vooral effectief is in omgevingen met snel wisselende omstandigheden waarbij integraliteit en kaders noodzakelijk zijn.
Lees meer
Goodbye en Hello transformationeel en transactioneel leiderschap
De rol van de transformationele leider wordt steeds belangrijker, met name nu steeds meer organisaties de stap lijken te maken naar de AGILE manier van werken. 
Lees meer
8 grote leiders
Wat maakt een leider groot? Wij hebben intern een rondvraag gedaan naar welke leiders men als voorbeeld ziet. Het is een uiteenlopende en inspirerende lijst geworden.
Lees meer
Vacatures
Wij zijn op zoek naar consultants portfoliomanagement. Ken je of ben je een geschikte kandidaat? Bekijk het profiel op onze website en stuur je CV en motivatie naar hr@intermedius.nl.
Bekijk profiel
Agenda
7
feb 
PGM Open >>
13
feb
PPM jaarcongres >>
3
mrt
BPUG - Verbeelding in organisatie
verandering
>>
14
mrt
Portfoliomanagement Awards 2019 >>
Lin Heilbron gestart
Per 1 november is Lin Heilbron gestart bij Intermedius. Ze maakt deel uit van het totale team aan consultants (strategisch) portfoliomanagement. In haar eerste opdracht start ze bij de Nederlandse Spoorwegen. Hier gaat Lin adviseren over de inrichting van een Key Value Metrics. 
Lees meer
De leeuw die een olifant moet worden
Het zijn turbulente tijden. De functie en betekenis van managers is sterk in verandering. En dat is echt wel even wennen voor degenen die het betreft. Wie er niet in mee kan of wil, kan maar beter stoppen of iets anders gaan doen.
Lees meer
Lesje militair leiderschap
Leiding geven, hoe doen ze dat in het leger? Directeuren, managers en teamleiders zaten afgelopen mei op het puntje van hun stoel om het te horen van generaal Tom Middendorp.
Lees meer
Boekentips
  • Good to Great, waarom maken sommige bedrijven een sprong vooruit en andere niet? - Jim Collins
  • Einstein en de kunst van het zeilen, praktijkboek over leiderschap en communicatie. - Anne de Graaf en Klaas Kunst
Contact
E-mail opties