Netwerken en Allianties worden steeds belangrijker...
Online lezen  |  Afmelden
Allianties en netwerkorganisaties
februari 2019
Hoe leg je een sterk fundament voor een alliantie?
In een snel veranderende wereld zijn flexibele organisaties steeds belangrijker. Allianties zijn hiervoor een goed instrument. Door gezamenlijk op te trekken kunnen organisaties kansen grijpen, risico’s delen en (op kosten) concurreren met grotere partijen. Het is daarnaast mogelijk om complexe, branche-overstijgende producten en diensten te ontwikkelen.
Lees meer
Intermedius in de praktijk
DE POLITIE
De Politieacademie is sinds 1 januari 2017 onderdeel van de politie. Voor deze transitie was het essentieel dat er verbinding en draagvlak gecreëerd werd tussen de diverse stakeholders.
Lees meer
Maarten Königs - key note spreker op de Portfoliomanagement Awards
Maarten Königs is key-note spreker tijdens de Portfoliomanagement Awards 2019. Hij werkt sinds 1986 als organisatieadviseur en procesmanager. De laatste 20 jaar met vooral groepen samenwerkende en innoverende organisaties als klant.
Lees meer
Netwerkorganisatie
Recente trends vertonen een toename van de vernetwerking binnen en tussen organisaties: De samenwerking tussen organisaties wordt belangrijker. Op deze pagina vindt u ervaringen & inzichten over netwerkorganisaties en voorbeelden van vernetwerking . 
Lees meer
Waarom we elkaar niet begrijpen?!
‘In je kracht staan’, ‘iets tegen iemand aanhouden’: zitten we wel op één lijn. Wendbaarheid is hét ingrediënt voor toekomstbestendigheid, maar hoe ga je dit als bedrijf realiseren wanneer je elkaar intern maar amper begrijpt?
Lees meer
Boeken
  • Van CEO naar tuinman, Evert Jan van Hasselt en Pauline Romanesco
  • Ondernemen in allianties en netwerken, Jaap Boonstra
Events
3 mrt  -  Verbeelding in organisatie verandering >>
14 mrt - Portfoliomanagement Awards  >>
20 jun - BPUG seminar >>
Vacature
Wij zijn op zoek naar consultants portfoliomanagement. Ken je of ben je een geschikte kandidaat? Bekijk het profiel op onze website en stuur je CV en motivatie naar hr@intermedius.nl.
Lees meer
X-pert Academy
Ben jij klaar voor een tweede stap in jouw loopbaan? Eentje waar je jouw opgedane ervaring in de praktijk kan brengen en jezelf volledig verder kan ontwikkelen? Dan bieden wij jou een uniek ontwikkelingstraject!
Lees meer
Contact
E-mail opties